Zelfbouwpakket verwarming

Ben jij een handige zelfbouwer die graag zelf de touwtjes in handen heeft? Met ons zelfbouwpakket voor verwarming kun je jouw installatie zelf plaatsen. De experts van ABC Zelfbouw in Rijkevorsel staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Contacteer ons

De experts van ABC Zelfbouw in Rijkevorsel staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap.

Bij ABC Zelfbouw in Rijkevorsel laten we niet alleen je sanitairdromen uitkomen, maar bieden we ook de perfecte oplossing voor de zelfbewuste klusser die zelf zijn verwarmingssysteem wil installeren. Met ons zelfbouwpakket voor verwarming geven we je de tools om snel en efficiƫnt te genieten van warmte op maat, of je nu kiest voor gasverwarming of een milieuvriendelijke warmtepomp, radiatoren of vloerverwarming.

Verwarming op maat

Bij ABC Zelfbouw begrijpen we dat geen twee projecten hetzelfde zijn. Daarom staan onze specialisten klaar om je te adviseren over de verschillende verwarmingssystemen die het beste passen binnen jouw project en budget. Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke gezelligheid van radiatoren of de moderne luxe van vloerverwarming, wij hebben de expertise om je te begeleiden naar de juiste keuze.

Jij installeert, wij ondersteunen en begeleiden

Ben jij een handige zelfbouwer die graag zelf de touwtjes in handen heeft? Met ons zelfbouwpakket voor verwarming kun je jouw installatie zelf plaatsen. Maar daar stopt het niet. De experts van ABC Zelfbouw in Rijkevorsel staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Of je nu vragen hebt over de installatie, hulp nodig hebt bij de finale controle, indienststelling of periodiek onderhoud, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je vele jaren kunt genieten van het comfort van je verwarmingssysteem.

Ophalen of leveren? Jij kiest!

Iedereen heeft zijn eigen aanpak en mogelijkheden. Daarom bieden we de flexibiliteit om je zelfbouwpakket op te halen op onze locatie in Rijkevorsel, of we kunnen het rechtstreeks bij je thuis leveren. Wat je voorkeur ook is, wij maken het mogelijk.

Vraag meer info

Bij ABC Zelfbouw maken we het mogelijk voor klussers en zelfbouwers om zelf hun verwarming te installeren, met de geruststelling dat professionele ondersteuning altijd binnen handbereik is. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe makkelijk het is om jouw verwarmingsproject tot een succes te maken!

Contacteer ons

ABC Zelfbouw

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0469 12 33 80
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0781.993.016

Contacteer ons

Heb je nog vragen? Nood aan extra informatie over onze zelfbouwpakketten? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ABC Zelfbouw. Onze experts staan klaar om je alles van A tot Z uit te leggen, zodat je met vertrouwen aan je zelfbouwproject kunt beginnen.

[email protected]
Vroente 5 , 2310 Rijkevorsel (Antwerpen)

Openingsuren

Ma
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Di
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Wo
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Do
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Vr
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten