Zelfbouwpakket Ventilatie

Iedereen heeft zijn eigen aanpak en mogelijkheden. Daarom bieden we de flexibiliteit om je zelfbouwpakket op te halen op onze locatie in Rijkevorsel, of we kunnen het rechtstreeks bij je thuis leveren. Wat je voorkeur ook is, wij maken het mogelijk. Contacteer ons

Frisse Lucht, Zelf Gebouwd

Een goed geventileerd huis zorgt niet alleen voor verse lucht, maar draagt ook bij aan een aangenaam klimaat. Met ons zelfbouwpakket voor ventilatie geven we zelfbouwers en klussers de kans om hun eigen ventilatiesysteem te installeren, zodat ze niet alleen aan comfort winnen, maar ook voldoen aan de energieprestatieregelgeving. Bij ons heb je de keuze tussen een zelfbouwpakket voor een ventilatiesysteem C+ of een ventilatiesysteem D.

Kies je ventilatiesysteem

Of je nu gaat voor een geavanceerd ventilatiesysteem C+ of de hoogefficiƫnte ventilatiesysteem D, ABC Zelfbouw heeft het zelfbouwpakket dat bij jouw behoeften past. Wij begrijpen dat elke woning uniek is, en daarom bieden wij flexibele oplossingen die zorgen voor een gezond binnenklimaat.

Ophalen of leveren? Jij kiest!

Iedereen heeft zijn eigen aanpak en mogelijkheden. Daarom bieden we de flexibiliteit om je zelfbouwpakket op te halen op onze locatie in Rijkevorsel, of we kunnen het rechtstreeks bij je thuis leveren. Wat je voorkeur ook is, wij maken het mogelijk.

Steun van experts

We begrijpen dat het plaatsen van een ventilatiesysteem voor de eerste keer overweldigend kan lijken. Maar maak je geen zorgen, bij ABC Zelfbouw staan we klaar om je te begeleiden. Heb je geen idee hoe je moet beginnen aan zo'n zelfbouwpakket voor ventilatie? Onze experts in Rijkevorsel komen graag langs om het je uit te leggen, zodat zelfs als zelfbouwer het plaatsen van ventilatie perfect mogelijk is. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op de eerste plaats, en we willen ervoor zorgen dat jouw ventilatiesysteem optimaal presteert.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

We geloven niet alleen in het concept van zelfbouw, maar ook in kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze zelfbouwpakketten voor ventilatie zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige materialen en duidelijke instructies, zodat jij met vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Contacteer ons voor info en offerte

Heb je vragen over ons zelfbouwpakket voor ventilatie of wil je meer informatie? Laat iets van je horen! Neem contact op met ABC Zelfbouw in Rijkevorsel, en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf frisse lucht en een aangenaam klimaat in huis te creƫren.

Contacteer ons

ABC Zelfbouw

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0469 12 33 80
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0781.993.016

Contacteer ons

Heb je nog vragen? Nood aan extra informatie over onze zelfbouwpakketten? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ABC Zelfbouw. Onze experts staan klaar om je alles van A tot Z uit te leggen, zodat je met vertrouwen aan je zelfbouwproject kunt beginnen.

[email protected]
Vroente 5 , 2310 Rijkevorsel (Antwerpen)

Openingsuren

Ma
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Di
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Wo
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Do
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Vr
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten