Over ABC Zelfbouw

Bij ABC Zelfbouw begrijpen we de passie van de doe-het-zelver. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment zelfbouwpakketten op het gebied van verwarming en sanitair. Contacteer ons

Over ABC Zelfbouw

Welkom bij ABC Zelfbouw, dé plek in Rijkevorsel waar handige doe-het-zelvers alles vinden voor hun verwarmings- en sanitairprojecten. Bij ons draait het allemaal om jou, de zelfbouwer, die met passie en vakmanschap zijn eigen projecten wil realiseren. Wij zijn er trots op om jou te voorzien van hoogwaardige zelfbouwpakketten en ondersteuning, zodat jij met vertrouwen aan de slag kunt.

Alles voor de doe-het-zelver

Bij ABC Zelfbouw begrijpen we de passie van de doe-het-zelver. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment zelfbouwpakketten op het gebied van verwarming, ventilatie, regenwater recuperatie en sanitair. Of je nu een doorwinterde klusser bent of voor het eerst de handen uit de mouwen steekt, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. Verwarmingssystemen, sanitair installaties, ventilatiesystemen, regenwaterrecuperatie - wij bieden uitsluitend A-merken, waarmee we garant staan voor succes.

Advies en ondersteuning

Bij ABC Zelfbouw geloven we niet alleen in het leveren van materialen; we geloven in een partnerschap met onze klanten. Als je met ons in zee gaat, profiteer je niet alleen van hoogwaardige zelfbouwpakketten, maar ook van ons deskundig advies en de nodige ondersteuning. We zijn er niet alleen voor de verkoop; we zijn er om je te begeleiden op elke stap van je project.

Hoe ondersteunen we jou?

  • Zelfbouwpakketten: Onze supergemakkelijke zelfbouwpakketten zijn zorgvuldig samengesteld en voorzien van duidelijke instructies, zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt. 
  • Advies: Heb je vragen over het kiezen van het juiste materiaal of het opzetten van je installatie? Ons deskundige team staat klaar om je van het beste advies te voorzien. 
  • Ondersteuning op afstand: Technische vragen? Bel ons! We bieden technische ondersteuning via de telefoon om ervoor te zorgen dat je project soepel verloopt. 
  • Persoonlijke ondersteuning: Indien nodig komen we zelfs ter plaatse om je op de werf bij te staan. Bij ABC Zelfbouw laten we je nooit in de steek.

Gratis offerte

Wil je weten wat ABC Zelfbouw voor jouw project kan betekenen? Vraag gerust een gratis offerte aan. Wij kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en jouw doe-het-zelfdromen werkelijkheid te maken. ABC Zelfbouw - waar passie en vakmanschap samenkomen voor een geslaagd project! 

Contacteer ons

ABC Zelfbouw

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0469 12 33 80
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0781.993.016

Contacteer ons

Heb je nog vragen? Nood aan extra informatie over onze zelfbouwpakketten? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ABC Zelfbouw. Onze experts staan klaar om je alles van A tot Z uit te leggen, zodat je met vertrouwen aan je zelfbouwproject kunt beginnen.

[email protected]
Vroente 5 , 2310 Rijkevorsel (Antwerpen)

Openingsuren

Ma
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Di
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Wo
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Do
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Vr
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten