Zelfbouw sanitair

Ons zelfbouwpakket voor sanitair in Rijkevorsel biedt je de perfecte mix van hoogkwalitatieve materialen en gebruiksgemak. We hebben zorgvuldig de beste materialen geselecteerd, zodat je met een gerust hart zelf aan de slag kunt. Contacteer ons

Maak het zelf met een zelfbouwpakket

Welkom bij ABC Zelfbouw in Rijkevorsel, dé plek waar klussers en zelfbouwers hun dromen op het vlak van sanitair helemaal zelf kunnen waarmaken! Ben je een echte doe-het-zelver en wil je zelf de touwtjes in handen hebben bij het plaatsen van je leidingen? Dan is ons zelfbouwpakket voor sanitair precies wat je nodig hebt. Hier bij ABC Zelfbouw geloven we dat iedereen in staat is om zelf hoogwaardig sanitair te installeren, en we staan klaar om je daarbij te ondersteunen.

Zelfbouwpakket sanitair: kwaliteit en gemak

Ons zelfbouwpakket voor sanitair in Rijkevorsel biedt je de perfecte mix van hoogkwalitatieve materialen en gebruiksgemak. We hebben zorgvuldig de beste materialen geselecteerd, zodat je met een gerust hart zelf aan de slag kunt. Het pakket wordt geleverd met een handig schematisch plan en een uitgebreide handleiding die je stap voor stap door het proces leiden. Zelfs als je nieuw bent in de wereld van sanitair, maken onze duidelijke instructies het eenvoudig om je leidingen correct en netjes te plaatsen.

Ophalen of leveren? Jij kiest!

Iedereen heeft zijn eigen aanpak en mogelijkheden. Daarom bieden we de flexibiliteit om je zelfbouwpakket op te halen op onze locatie in Rijkevorsel, of we kunnen het rechtstreeks bij je thuis leveren. Wat je voorkeur ook is, wij maken het mogelijk.

Ondersteuning die telt

Twijfel je nog of je het helemaal zelf aandurft? Geen zorgen, wij zijn er om je te ondersteunen. Ons team in Rijkevorsel staat paraat met advies en begeleiding. Of je nu vragen hebt over de documenten, technische schema's, of installatiedocumenten, wij hebben de antwoorden. We bieden niet alleen telefonische technische ondersteuning, maar indien nodig kunnen we zelfs ter plaatse komen om je te helpen op de werf. 

Contacteer ons voor jouw zelfbouwpakket sanitair

Wacht niet langer en maak vandaag nog je sanitairproject werkelijkheid met ABC Zelfbouw. Of je nu een ervaren zelfbouwer bent of voor het eerst de handen uit de mouwen steekt, wij staan klaar om je te begeleiden naar een perfect resultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie over ons zelfbouwpakket sanitair en ontdek hoe makkelijk het is om zelf je sanitair te installeren. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Contacteer ons

ABC Zelfbouw

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0469 12 33 80
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0781.993.016

Contacteer ons

Heb je nog vragen? Nood aan extra informatie over onze zelfbouwpakketten? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ABC Zelfbouw. Onze experts staan klaar om je alles van A tot Z uit te leggen, zodat je met vertrouwen aan je zelfbouwproject kunt beginnen.

[email protected]
Vroente 5 , 2310 Rijkevorsel (Antwerpen)

Openingsuren

Ma
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Di
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Wo
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Do
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Vr
09:00 - 12:00 & 13:00 -18:00
Za
Gesloten
Zo
Gesloten